06-51701703
Selecteer een pagina

Binnenkort online

coachen met paarden

Wil je meer uit jezelf halen? Sterker in je schoenen staan? Bij coachen met paarden wordt niet het paard gecoacht, maar maken wij gebruik van de interactie tussen mens en paard. Wij zien tijdens het coachen met paarden elke keer weer hoe goed een paard kan spiegelen en hoeveel wij kunnen leren door naar het gedrag van het paard te kijken. Tijdens de coaching kom je tot verrassende inzichten en zullen eventuele vragen zullen worden beantwoord.

Wij bieden coachen met paarden aan op de zorgboerderij in Vogelenzang (vlakbij Haarlem). Dit is een heerlijke plek aan de rand van de duinen. Ervaring met paarden is niet nodig. Tijdens het coachen met paarden wordt er niet op het paard gereden.

Paarden leven van nature in kuddes. Paarden voelen feilloos een situatie aan, zo kunnen zij overleven met hun een kudde in de natuur. Coachen met hulp van paarden is een mooie, rustige en doeltreffende manier van coaching. Paarden hebben geen oordeel of verwachtingen. Zij reageren puur op gedrag. Waarschijnlijk sta je er vaak niet bij stil dat 85% van onze eigen communicatie ook non-verbaal is. Paarden kunnen je leren om jouw eigen ruimte te vergroten, assertiever te worden, inzicht te krijgen in verschillende problemen, leren nee te zeggen en oplossingen vinden voor problemen. Tijdens het coachen met paarden werk je aan non-verbale cognitieve vaardigheden. Je zult zelf ervaren wat coachen met paarden voor jouw kan betekenen.

Coachen met paarden is voor iedereen

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij zijn gespecialiseerd in het coachen met paarden. Voor wie is dit bedoeld? Voor iedereen die meer wil leren over zijn eigen gedrag. Paarden helpen bij het bewust worden van het eigen gedrag.

Herken jij jezelf in één of meerdere punten:
Moeite hebben met grenzen stellen?
Moeite hebben met nee zeggen?
Geef je toe in bepaalde situaties, terwijl je dit niet wil?
Wil je weerbaarder zijn?
Wil je voor jezelf op durven komen?
Word je gepest?
Heb je een laag zelfbeeld?
Voel je je uitgeblust?
Snap je niet waarom jou altijd bepaalde dingen overkomen?

Wij zien tijdens het coachen met paarden elke keer weer hoe goed een paard kan spiegelen en hoeveel wij kunnen leren door naar het gedrag van het paard te kijken. Tijdens de coaching kom je tot verrassende inzichten en zullen vragen worden beantwoord. Wij bieden coachen met paarden aan op de zorgboerderij in Vogelenzang aan de rand van de duinen. Ervaring met paarden is niet nodig. 

Afspraak maken?
Meer informatie?

 

Bel ons:
06-51701703